Voyager

 

VOYAGER

Marc Angelet


Cia. T6

Teatre Nacional de Catalunya2012


 

 6


3

 

95'Sinopsi

[CAT]

L’any 1977, la NASA va encarregar a l’astrònom Carl Sagan la creació d’un missatge interestel·lar per comunicar a possibles cultures alienígenes l’existència de vida i cultura a la Terra. Dos discs d’or,plens d’imatges i música, adherits a la sonda Voyager: aquest va ser el missatge dins l’ampolla que la humanitat va llençar a l’oceà còsmic. Voyager és el procés de creació d’aquest ambiciós missatge.

[CAST]

En el año 1977, la NASA encargó al astrónomo Carl Sagan la creación de un mensaje interestelar para comunicar a posibles culturas alienígenas la existencia de vida y cultura en el planeta Tierra. Dos discos de oro, llenos de imágenes y música, adheridos a la sonda Voyager: este fue el mensaje dentro de la botella que la humanidad lanzó al océano cósmico.  Voyager es el proceso de creación de este ambicioso mensaje.

[ING]

In 1977, the NASA ordered the astronomer Carl Sagan the creation of an interstellar message to communicate to possible alien creatures the existence of life and culture on Earth. Two gold discs, full of images and music, attached to the Voyager probe: this was the message in a bottle that mankind threw to the cosmic ocean.  Voyager is the process of the creation of this ambitious message.


Fotos


Video