La Chispa

 

LA CHISPA

Marc Angelet

Direcció d'Iban Beltrán i Ana Perez Garcia

 

 


 

 

 

 


 

2

 

2

 

70'Sinopsi

[CAT]

Existeixen els superherois? La resposta és sí. Viuen tots a les botigues de còmics. Aquests espais habitats per éssers estranys, que sembla que tinguin un peu entre la realitat i la ficció -ara no ens referíem als superherois, sinó als clients d’aquestes botigues-.

La Chispa és una història quotidiana que transcorre en una petita botiga de còmics. Una comèdia esbojarrada on uns joves emprenedors hauran de decidir si continuen amb la seva petita botiga de barri o es posen una capa i un antifaç i combaten les maldats d’aquest món injust.

Un còmic de superherois, vaja…

 [ESP]

¿Existen los superhéroes? La respuesta es sí. Viven todos en las tiendas de cómics. Estos espacios habitados por seres extraños, que parecen tener un pie entre la realidad y la ficción -ahora no nos referíamos a los superhéroes, sino a los clientes de estas tiendas-.

La Chispa es una historia cotidiana que transcurre en una pequeña tienda de cómics. Una comedia alocada donde unos jóvenes emprendedores tendrán que decidir si continúan con su pequeña tienda de barrio o se ponen una capa y un antifaz y combaten las maldades de este mundo injusto.

Un cómic de superhéroes, vaya…


Fotos


Vídeo