Lifespoiler

 

LIFESPOILER

Marc Angelet i Alejo Levis

 

 

 

 

 

 


 

1

 

2

 

80'Sinopsi

[CAT]

Què passaria si sabéssim que tot està determinat? Que el destí, tal com ens el van explicar, no és un conte o un recurs dramàtic en les tragèdies gregues, sinó una realitat absoluta, científica, matemàtica? Com afectaria el nostre dia a dia? Les nostres relacions? Les nostres creences més íntimes? Aquest és el joc. Un joc al qual s'enfronten un parell de personatges. Una primera cita del que ja saben segur que serà una futura vida en comú. Però, podem enamorar-nos de la persona de qui sabem que ens enamorarem? Què passaria si tots coneguéssim el nostre destí?

 [ESP]

¿Qué pasaría si supiéramos que todo está determinado? ¿Que el destino, tal como nos lo contaron, no es un cuento o un recurso dramático en las tragedias griegas, sino una realidad absoluta, científica, matemática? ¿Cómo afectaría nuestro día a día? ¿Nuestras relaciones? ¿Nuestras creencias más íntimas? Este es el juego. Un juego al que se enfrentan un par de personajes. Una primera cita del que ya saben seguro que será una futura vida en común.

Pero, ¿podemos enamorarnos de la persona de quien sabemos que nos enamoran? ¿Qué pasaría si todos conociéramos nuestro destino?


Fotos


Video